Näringslivets dag 6-7 februari 2020

Näringslivets dag är årets mötesplats för dig som är företagare i kommunen. Under fredagens konferens den 7 februari får du inspiration, möjlighet att nätverka och skapa nya affärskontakter. Du kommer även ha möjlighet att träffa politiker och tjänstemän från kommunen. Torsdagen den 6 februari fokuserar vi på framtida kompetensförsörjningsbehov då du kan söka ny kompetens under rekryteringsmässan.

Planeringen pågår för fullt inför 2020!
Precis som tidigare år hålls konferensen i kommunhuset och dagen varvas med intressanta föreläsningar och nätverkande i minimässan. Dagen avslutas med en härlig galakväll på Quality Hotel Winn. Under kvällen koras årets företagare, årets nyföretagare och årets eldsjäl.

Haninge är en kommun med ett differentierat näringsliv och många företag har verkat i kommunen under en lång tid. Det finns en entreprenörskapsanda som märks i näringslivet. De senaste åren har kommunen haft en tillväxt av nya arbetsplatser på 17% vilket är unikt för hela Södertörn. Samtidigt har kommunen precis passerat 90 000 invånare. Tillväxten fortsätter och Haninge är en plats där framtid blir till verklighet för många företagare och boende.

Den lokala marknaden växer
Att göra affärer på den lokala marknaden kan vara mer tidseffektivt och därigenom mer lönsamt. Många företagare verkar i hela Stockholm, vissa i hela landet och andra på den internationella marknaden. Allt fler företagare uppger att dom önskar göra fler lokala affärer. Med pressade tidscheman blir långa resor en utmaning för att behålla lönsamhet i en affär och många gånger kan det därför vara mer lönsamt att göra affärer på den lokala marknaden. Näringslivets dag är en plats för dig som företagare att öka ditt lokala affärsnätverk vilket kan bidra till fler lokala affärer.

Träffa kommunens politiker och tjänstemän
Under fredagens konferens finns politiker och tjänstemän på plats för att samtala om utmaningar och tillväxthinder för det lokala näringslivet. Du kommer bland annat kunna träffa representanter från Upphandling Södertörn, Södertörns Miljö- och hälsoskyddsförbund och kommunens bygglovsenhet.

Detaljerat program för dagen är under framtagande och kommer att publiceras i slutet av november.

Boka tidigt erbjudande: 
Boka din plats under november och få 20% rabatt. 
Anmäl dig här 

Vill du marknadsföra ditt företag på minimässan? 
Läs mer här och anmäl ditt intresse redan idag

Priser
Du kan välja mellan tre biljettalternativ, dag-, gala- eller paketpass.
Pris per person. Moms tillkommer.

Dagpass: 370:-
- Lunch, fika, dryck under dagen
- Konferensprogram

Galapass: 1095:-
- 1 fördrink
- 3-rätters galamiddag
-2 glas vin/öl alt alkoholfritt alternativ
- Galaunderhållning

Paketpass: 1 365:-
inkluderar:
- Hela dagspasset
- Hela galapasset

Minimässan 1150:-/plats
Läs mer om vad som ingår i minimässan här

 

Kontakt
Maria Rosell
08-606-89 35

Årets Företagare

Nu kan du lämna nominering till Årets företagare 2020. Nomineringar kan göras fram till 22 november. 

Lämna nominering här

 

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 november 2019