Frukostmöte för dig som är företagare

Årets sista frukostmöte 11 december!

Under hela 2019 har vi haft välbesökta frukostmöten! Många nya affärskontakter har skapats och den 11 december laddar vi för årets sista företagsfrukost.

Värdföretag för mötet är Almåsa Havshotell som under senaste året genomgått en total renovering. Morgonens huvudtalare heter Torbjörn Svensson och är författare, skribent och konstnär. Som 28 åring så får Torbjörn diagnosen Ushers syndrom, en kombinerad syn och hörselnedsättning som förändrar hans liv och riktning på den. Från friheten på vägarna som lastbilschaufför, innan beskedet om diagnosen, så tar han istället upp pennan och låter skrivandets konst leda honom framåt in i en framtid full av ovisshet och överraskningar. Kombinationen syn/hörselnedsättning, som ingår inom dövblindhet, ger Torbjörn utmaningar men även insikter om livet som han kanske aldrig fått insikt om som fullt seende och hörande.

Vi ställs alla inför stora utmaningar i livet, både på arbetsplatser och i privatlivet. Frågan är hur vi hanterar dessa, blir mörkret tungt när man inte längre ser bra, och är tystnaden av hörseln bortgång ett evigt sådant?

Anmälan kan göras redan nu via denna länk

För mer information kontakta Näringslivsutvecklare Maria Rosell
maria.rosell@haninge.se

Regelbundna nätverksmöten för företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 5 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 6 november 2019