Frukostmöte för dig som är företagare

Välkommen på frukostmöte 14 juni

Intresset för frukostmötena är större än någonsin och under senaste frukosten den 12 april deltog över 150 företagare! Det är en fantastisk möjlighet för dig som företagare att utöka ditt lokala affärsnätverk och skapa nya affärsmöjligheter. 

Nästa frukostmöte hålls den 14 juni i Haninge Centrum. 

Vi får då besök av Sofia Kacim som är en Sveriges mes eftertraktade talare när det kommer till hur man bäst attrahetar den den unga generationen. 

I den eviga jakten på talangerna kommer vi under morgonen att få konkreta tipps kring hur man bäst attraherar den unga generationen. 

Generation WHY, dagens unga, sägs vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Lämpligt är väl då som företag eller arbetsgivare att fråga sig: – Hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheter och ett större syfte än affären?

Vad gör vi för att på bästa sätt attrahera och behålla generationen som alltid är på väg?

Under frukostmötet kommer du som vanligt även ges möjlighet att nätverka med andra företagare och träffa tjänstemän och politiker från kommunen.

Anmäl dig här

Fakta
Plats: Rollers & Bowlers lokaler i Haninge Centrum, Runstensvägen 1
Tid: 07:30-09:00

Mötet är kostnadsfritt men föranmälan krävs.

För mer infomration kontakta Näringslivsutvecklare Maria Rosell

 

Frukostvärd: Haninge Centrum

Varje frukostmöte arrangeras tillsammans med ett värdföretag. Värd för frukostmötet den 14 juni är Haninge Centrum. 

Haninge centrum invigdes år 1964. Ursprungligen var centrumet utomhus, men under 80-talet bygges det om. År 1987 invigdes Haninges nya handelsplats under tak. År 2003 genomfördes en stor tillbyggnation och Haninge Centrum har idag ca 32 000 kvadratmeter handelsyta fördelat på ett 70-tal butiker. I dag finns allt ifrån modebutiker och frisersalonger till caféer, matbutiker och systembolag. Haninge Centrum har ca 5 miljoner besökare årligen. Haninge Centrum är en naturlig mötesplats som ägs utav fastighetsbolaget Grosvenor.

Här kan du läsa mer om Haninge Centrum 

Här kan du läsa mer om Grosvenor

Regelbundna nätverksmöten för företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 5 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 maj 2019