Kickstart Digitalisering

Det har aldrig funnit bättre möjligheter än det gör idag. Aldrig någonsin har små och medelstora företag haft samma förutsättningar att dra nytta av modern teknik. Kickstart Digitalisering är en del av den nationella satsningen Digitaliseringslyftet där små och medelstora företag får stöd i sin digitaliseringsresa.

Vad är Kickstart Digitalisering?
Kickstart Digitalisering är en del av den nationella satsningen Digitaliseringslyftet och består av en kostnadsfri heldags-workshop där små och medelstora företag får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sitt digitaliseringsarbete, samt rådgivning från erfarna handledare. Att delta i en Kickstart ger insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Samtliga deltagande företag har också möjlighet att få individuell coachning i sitt digitaliseringsarbete vid ett tillfälle strax efter workshopen, där den första konsulttimmen är gratis.

Vad kostar det? Och vilka får delta?
Kickstart Digitalisering finansieras av Tillväxtverket och är därför helt gratis för deltagande företag. För att få vara med krävs att ni är ett företag på mellan 2-249 anställda samt att ni verkar inom industrin eller inom en industrinära sektor (hör gärna av er till oss om ni är osäkra på om ni räknas in i ovan, målet är att alla intresserade företag ska få delta). Varje företag får delta med upp till 3 personer på workshopen.

Datum: 4 februari 2020
Tid: 09:30-15:30
Plats: Kommunhuset, Rudsjöterrassen 2, Handen

Läs mer om Kickstart här
Anmäl dig direkt här

Vid frågor kontakta
Maria Rosell

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 december 2019