Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Social- och äldreförvaltningen har gått upp i stabsläge

Med anledning av ökad smittspridning av covid-19 samt dess konsekvenser för social- och äldreförvaltningens verksamheter så går förvaltningen upp i ett så kallat stabsläge.

Siw Lidestål, social- och äldredirektör Siw Lidestål, social- och äldredirektör Foto: Olof Holdar

Stabsläge innebär att en särskild grupp inom förvaltningen har utsetts för att i ett beredskapsläge följa utvecklingen samt snabbt kunna utvärdera information och vid behov vidta nödvändiga åtgärder och fatta beslut inom social- och äldreförvaltningens verksamhetsområde.

Beslutet är taget den 18 november 2020 av Siw Lidestål, social- och äldredirektör. Sen den 17 november har också kommundirektören aktiverat delar av kommunens stabsarbete genom en analysgrupp, detta för att få en samlad bild av läget i kommunen.

Social- och äldreförvaltningen har under hösten arbetat med att dra lärdomar och erfarenheter från vårens arbete med Corona för att utveckla metoder och ha en god beredskap att möta olika situationer när det gäller fortsatt smittspridning. Att aktivera det så kallande stabsläget är en del i det arbetet.

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 19 november 2020