Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vikariat Grundskollärare-klasslärare åk 2 Måsöskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning: Måsöskolan är en F-6 skola i ett område i stor utveckling. En helt ny stadsdel är under byggnation. Skolan har ca 560 elever. Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla och utvecklas i verksamheten, det gör vi genom att finna varandras styrkor och kompetenser och genom att lära av varandra.

På Måsöskolan trivs vi tillsammans, både elever, föräldrar och personal. Tillsammans arbetar vi mot målet att skapa goda kunskapsresultat hos våra elever. Vi arbetar systematiskt med kvalitetsutveckling. På Måsöskolan arbetar vi utifrån tankesättet "barn gör rätt om de kan". För de elever som har svårt att nå upp till våra förväntningar använder vi oss av en samtalsmetod, CPS-samtal, vilket innebär en samtal i samarbete med eleven för att finna lösningar/stöd för elevens svårigheter. (Ross Green). 

Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samarbetar med personalen för eleven i fokus. Vi har även ett väl inarbetat trygghetsteam som arbetar för trygga elever.

Hos oss får du/ni nu möjlighet arbeta i ett härligt och positivt klimat med mycket skratt.

Arbetsuppgifter: Arbete i grundskolan, lärare åk 2, mentorskap åk 2.

Kvalifikationer: 
-Du har lärarlegitimation

-Du är en målinriktad, trygg person som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

-Du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt och har ett stort intresse för elevers utveckling och lärande. Du ser elevens förutsättningar, styrkor och möjligheter.

-Vill lära och utvecklas och ta ansvar.

-Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att skapa goda relationer till elever, föräldrar samt kollegor.

Det här kan vi erbjuda dig:

Möjlighet att bli en del av fantastiska Måsöskolan. Du kommer att arbeta i ett härligt arbetslag med hög trivsel och ett nära samarbete.

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Villkor Månadslön, 100%, start 240812, vikariat 3 månader, ev förlängt  till att gälla hela ht-24.


Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande. Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-12

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/373

Kontakt: Carina Nilsson, rektor
08-6067034Monika Kaspersson
08-6067256

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-07-05

Sista ansökningsdag:
2024-07-26

Senast uppdaterad: 18 juli 2024