Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vaktmästare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Tillsammans skapar vi framtiden för världen! 

Vega skola & aktivitetshus öppnade i augusti 2023. Här arbetar kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningens alla medarbetare i samverkan för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamheter och upplevelser.

Husets verksamheter består av grundskola, anpassad grundskola, skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera lokaler finns för att boka för privatpersoner, civilsamhället och näringsliv  till möten, utbildningar, sammankomster och arrangemang av olika slag. Ett stort kulturrum finns tex. med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

Ditt uppdrag

I Vega skola & aktivitetshus arbetar fyra vaktmästare tillsammans. För vaktmästeriets alla tjänster gäller det att ha god digital mognad och hög IT kompetens. Alla husets vaktmästare har i sitt grunduppdrag allmän service av lokaler, möblering, lås-nyckel och passerkortshantering liksom andra frågor som behöver vaktmästarhjälp. Arbetet är mycket varierande. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som social kompetens och förmåga att självständigt och tillsammans med kollegor och verksamheter planera och utföra de uppdrag som behöver tas om hand.  Du arbetar mot skolans personal och elever, kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare, föreningslivet och husets alla besökare. Du får uppdrag av både skolans administrativa chef och platschefen som också är din chef. Du arbetar på schema, kvälls och helgtjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

Din kompetens

Du har mycket god kompetens gällande teknik- och IT stöd, samt fastighetsskötsel.
Både skolan och aktivitetshuset har modern teknik i alla rum. Vi ser gärna att du har kompetens i lokalbokningssystem. Du trivs med att hjälpa verksamheter, elever, personal och föreningslivet när tekniken krånglar eller när man inte vet hur man ska göra. Vaktmästarrollen kräver ett stort aktivt egenansvar för arbetsuppgifter. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter. Du tar hand om felanmälningar, ronder, tillsyn och beställningar från verksamheterna samt fastighetsunderhåll. Som person är du social, nyfiken och trivs ihop med andra, du är van att möta dem som är för dig olik och van i att arbeta i arbetslag. Du  bör ha vaktmästarerfarenhet från större arbetsplats med en mångfald av verksamheter alternativt större skola. 
Vega skola & aktivitetshus är ett stort hus med många rum och tre våningar på 14000 kvm. För att trivas med uppdraget behöver du gilla att röra på dig och även klara tunga lyft i samband med till exempel leveranser.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede, och du är med och driver utvecklingen. Kultur och fritidsförvaltningen ansvarar för husets serviceavdelning i vilken vaktmästartjänsterna ingår. Din närmaste chef är husets platschef och organisatoriskt ingår du i avdelningen Ung fritid på kultur och fritidsförvaltningen. Tjänsten är 100% semestertjänst.

Vega skola och aktivitetshus är i nuläget öppet mellan 8.00- 21-22.00 vardagar och 8.00-17:00-18:00 under helger. Ditt individuella schema planeras tillsammans med platschefen och kommer att variera beroende på de aktiviteter som sker i huset.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20231010

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/85

Kontakt: Anette Pettersson
08-6067000Soner Birlik
08-0607000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-05-03

Sista ansökningsdag:
2024-05-26

Senast uppdaterad: 19 maj 2024