Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Timvikarier till Riksäpplets korttidstillsyn / Sommar vikarier

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning av verksamheten

Korttidstillsynen i Haninge är en verksamhet som tror på ungdomars rätt att erbjudas meningsfull tillsyn och fritid, känna trygghet och utvecklas utan att förutbestämda gränser sätts upp om ungdomars möjligheter till utveckling. Verksamheten verkställer beslut om LSS-insatsen korttidstillsyn under morgnar och eftermiddagar samt lovdagar för ungdomar, 13-21 år.

Korttidstillsynen har verksamhet måndag till fredag mellan 07:00-17:00

Verksamheten finns inom utbildningsförvaltningen.

Inom korttidstillsynen ges ungdomarna möjlighet att delta utifrån var och ens individuella förutsättningar, behov och önskemål. Verksamheten planeras, genomförs och utvärderas med fokus på inflytande och medbestämmande från ungdomarna själva. Aktiviteterna anpassas utifrån ungdomarnas egna resurser och intresse för att alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar. Inom verksamheten ges möjlighet till mångsidiga aktiviteter för att ge stimulans och samtidigt bidra till delaktighet i samhällslivet och självständig utveckling hos den enskilde ungdomen. Verksamheten präglas även av god omvårdnad när dessa behov finns.

Ditt uppdrag

Som timvikarie, arbetar du tillsammans med dina kollegor, för att erbjuda en så utvecklande, rolig och trygg fritidsverksamhet som möjligt. Du ger stöd, motiverar till aktiviteter och ger god omvårdnad.

Omfattningen varierar.

Det här söker vi hos dig

Du har förmåga att skapa goda relationer och har god samarbetsförmåga. Du är en stabil empatisk person med förmågan att kommunicera. Du är en person som är flexibel och tar initiativ. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med personer med funktionsnedsättning inom LSS-verksamhet, fritidsverksamhet eller skolverksamhet.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett spännande, betydelsefullt och utvecklande arbete i en viktig organisation som är inriktad på ungdomar med stora stödbehov. Arbetet bedrivs i trevliga lokaler på Riksäpplet i centrala Handen.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: snarast

Löneform: timlön

Antal lediga befattningar: 2

Sysselsättningsgrad: 0-40 t/v

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/161

Kontakt: Kristina Jansson
6065160

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-04-11

Sista ansökningsdag:
2024-05-25

Senast uppdaterad: 19 maj 2024