Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Pigga personliga assistenter sökes

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och Bemanningscentrum. Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen.

Ditt uppdrag

Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Vi söker flera personliga assistenter till olika brukare och det finns möjlighet att arbeta både på tjänst eller som vikarie. Vi kommer att matcha din erfarenhet till rätt brukare under rekryteringen.

Tillsammans med en kollega kommer ni hjälpas åt i alla vardagliga bestyr så som matlagning, städning, aktiviteter och personlig omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Det här söker vi hos dig:

  • Du kommer arbeta i brukarens hem, så det är viktigt att du är pålitlig och hyser stor respekt för personlig integritet.
  • Du har lätt för att samarbeta.
  • Du har god fysik då arbetet innefattar viss hjälp med förflyttningar.
  • För en god kommunikation behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande:

  • Vård-och omsorgsutbildning- undersköterska
  • God kännedom om funktionsnedsättningar

Tjänsten: 

vi har varierande behov och det finns olika tjänster på mellan 20-100% beroende på vilken brukare du kommer att arbeta hos.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Omgående

Löneform: Månadslön eller timlön

Antal lediga befattningar: 4

Sysselsättningsgrad: 0-100

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/20

Kontakt: Rebecka Levin-Svenson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-01-18

Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Senast uppdaterad: 20 maj 2024