Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Parkförvaltare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Park och teknikavdelningens driftenhet sköter kommunens offentliga utemiljöer och rekryterar nu en parkförvaltare. Vi arbetar med drift och underhåll av våra offentliga utemiljöer i parker, bostadsnära natur, på lekplatser, vägar och torg. Vi drivs av att skapa attraktiva, tillgängliga och trygga park- och vägmiljöer där det är enkelt att ta sig fram och som lockar till aktivitet och vistelse.  

 

Ditt uppdrag

Du får en nyckelroll i att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Du kommer att ansvara för långsiktig strategisk underhållsplanering av grönytor och ha samordningsansvar för våra upphandlingar rörande park. Avtalsuppföljning och hantering av leverantörer är återkommande arbetsuppgifter. Du omvärldsspanar och samarbetar brett i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter, 

 • Helhetsansvar när vi gör större reinvesteringar i fast parkutrustning i ett område tex avseende bänkar, bord, och papperskorgar 
 •  Renovering av rabatter, ersättningsplantering av träd, renovering av plattsatta ytor i parker och grusvägar i parkmiljö
 •  Utveckla och uppdatera digitala skötselplaner
 •  Ansvara för gröna delar i teknisk handbok där du kvalitetssäkrar innehåll med stöd av annan kompetens på avdelningen
 •  Tillsammans med kollegor representera driftperspektivet vid granskning av handlingar
 • Kravställning och mottagande av nya anläggningar
 • Kontaktperson vid driftfrågor under garantiskedet 

 

Det här söker vi hos dig

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst 5 års erfarenhet av drift och förvaltning, som arbetsledare, förvaltare
 • God erfarenhet av uppföljning av utemiljöleverantörer
 • Kunskap om entreprenadjuridik, AFF, AB04 och standardavtal
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav

För att trivas i rollen gillar du både att arbeta självständigt och i grupp. Du arbetar strukturerat och har kunskap och erfarenhet av uppföljning av entreprenörer och avtal. 

Du är idérik och duktig på att hitta kostnadseffektiva lösningar för att skapa och underhålla hållbara miljöer med fokus på biologisk mångfald, trygghet och god arbetsmiljö.  

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.  Vi Sitter på Anläggarvägen 6 i Handen. I kommunhuset på Rudsjöterassen finns fri tillgång till gym. Vi erbjuder möjlighet till semesterväxling och arbetsfria klämdagar.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande. Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/219

Kontakt: Helena Hartzell
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-06-24

Sista ansökningsdag:
2024-08-19

Senast uppdaterad: 17 juli 2024