Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Lärare och mentor lärstudioverksamhet årskurs 1-6 Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning
Brandbergsskolan är en F-9 skola med ca 559 elever. Skolan inbegriper förutom undervisning f-9 även förberedelseklasser, särskilda undervisningsgrupper samt anpassad grundskola.

Vi söker nu en lärare/speciallärare till en av våra klasser som till hösten kommer att ha elever i åk 1-6, i en kommungemens särskild undervisningsgrupp kallad lärstudio. Anställning påbörjas 2024-11-04 (efter höstlovet).

Arbetsuppgifter
Det krävs rätt person med bred kompetens för att kunna ge eleverna en välplanerad och individuellt anpassad undervisning.

Du ska

- vara trygg i din undervisning och planera din undervisning för elever som ligger på olika nivåer i olika stadier. Du skapar förutsättning för lärande genom struktur och tydlighet.

- ha ett gott ledarskap i klassrummet och redo att möts elever med problemskapande beteende på ett föredömligt sätt.

- ha god erfarenhet som lärare och mentor för barn med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad.

- ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa.

- ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära tillsammans med andra lärare och elevassistenter

- som mentor ansvara för elevernas övergripande kunskapsutveckling.

- samarbeta med skolans elevhälsoteam för de elever som inte når målen.

Kvalifikationer

Lärarbehörighet för årskurs 1-6, gärna med så bred ämnesbehörighet som möjligt, så att du kan arbeta som klasslärare. Framför allt premieras behörighet i SV/SVA och EN, 1-9.

Det är ett plus om du också har specialpedagogisk kompetens, gärna i form av en speciallärarutbildning alternativt högskolepoäng inom det specialpedagogiska fältet.

Du ska uttryckta dig akademisk och fackenligt i tal och skrift på svenska. Detta med tanke på det utvecklingsarbete Brandbergsskolan driver med ett språkstärkande arbetssätt.

Villkor
Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-11-04

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/327

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-05-31

Sista ansökningsdag:
2024-07-01

Senast uppdaterad: 13 juni 2024