Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Lärare i franska till Ribbyskolan F-9 i Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Vi söker legitimerade lärare i franska (65%) som vill vara med i vår resa att utveckla Ribbyskolan F-9 i Haninge kommun.

Ribbyskolan är i dag en F-9 skola och har för närvarande ca 900 elever samt ca 100 personal. Vi har en trivsam skola med bra miljö och ett kollegie som känner stor motivation att undervisa, utveckla och följa sina elever. Vi har god teknisk standard, vi arbetar med interaktiva tavlor och med digitala verktyg en till en samt utforskar nya arbetssätt för att förstärka lärandet. 

Vi är inne i en spännande utvecklingsprocess som skola där vi tillsammans bygger en ny lärandeorganisation i helt nya lokaler.  

På Ribbyskolan känner all personal sig delaktiga i arbetet med att skapa en bra skola. Gå gärna in på vår webbplats, så får du mer information om vår skola. 

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.  

Välkommen till en skola där vi tillsammans skapar framtid! 

 

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är legitimerad lärare och som har behörighet i franska och eventuellt ett annat för en möjlighet till att utöka tjänsten. Du har en god förmåga att organisera och strukturera, samt driva och ta ansvar för utvecklingen av dina elever, undervisningen och verksamheten. Du har alltid ett respektfullt bemötande gentemot människors olikheter samt delar samhällets och skolans värdegrund. Du är lyhörd och flexibel samt känner stort ansvar för dina elever och verksamheten.

 

Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i franska och eventuellt ett annat ämne för en utökad tjänst. Du har god erfarenhet av att undervisa på högstadiet.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn som utgår ifrån att alla elever kan och vill lyckas. Du har erfarenhet av elever som på olika sätt utmanar och anpassar din undervisning för att alla elever ska få ledning och stimulans. Du har vilja och förmåga att utveckla användandet av digitala lär- och hjälpmedel för att förstärka lärandet och tydliggöra pedagogiken. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kolleger. På vår arbetsplats är det viktigt med tydlighet och lågaffektivt bemötande. Du agerar självständigt samtidigt som du också värnar om gott samarbete.

Du är lösningsinriktad och vågar tänka i nya banor. Du kommer att vara en del i ett arbetslag där det ställs krav på gott samarbete och att man prestigelöst arbetar för elevernas bästa. Du har god förmåga till att skapa goda kontakter med kollegor, vårdnadshavare och externa kontakter.

 

Det här kan vi erbjuda dig

En möjlighet att vara med att utveckla en ny fin skola där vi lär tillsammans

Ett kollegie som alltid har och känner stor motivation att undervisa, utvecklas samt följa sina elever.

Friskvårdsbidrag

 

Välkommen till en skola där personalen samarbetar och trivs!

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande. Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 65%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/364

Kontakt: Jesper Samuelsson
08-6067555

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-06-26

Sista ansökningsdag:
2024-08-05

Senast uppdaterad: 18 juli 2024