Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Barnskötare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Timvikarie utbildad Barnskötare

Vi i Vendelsö Västra Förskoleområde söker kort och långtidsvikarie med Barnskötarutbildning till våra fem förskolor Anden, Alen, Piren, Skeppet och Vendelsö Gård. Du kanske också är pensionär och vill jobba lite extra då och då, välkomna att söka till oss.

Ditt uppdrag

Är att tillsammans med ordinarie pedagoger och barn delta i planerade aktiviteter ute som inne samt delta i de dagliga rutinerna. 

Det här söker vi hos dig

Barnskötarutbildning

Intresse av att möta barn i en lärandeorganisation

Lätt att samarbeta och ett gott förhållningsätt 

Då vi är många barn och pedagoger i förskolan behöver du ha samarbetsförmåga och vara lyhörd. Intresserad och nyfiken på ett utforskandearbete, lärande och utveckling tillsammans med barn och pedagoger.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande. Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Löneform: Enligt avtal

Antal lediga befattningar: 5

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/343

Kontakt: Agneta Jonasson
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-06-17

Sista ansökningsdag:
2024-08-30

Senast uppdaterad: 12 juli 2024