Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Timvikarie till finskspråkig avdelning på förskolan Kantele

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

"Vi skapar platserna och platserna skapar oss." Vårt kommungemensamma projekt Vär(l)den av möten pågår och tillsammans med barnen formar vi och formulerar om våra utbildningsmiljöer. Vi vill att barnen är med på riktigt, och kallar vårt utvecklingsarbete just nu för "process Barnens röster".

Låter det intressant?

Ditt uppdrag

Vi söker timvikarier till vår finska verksamhet som vi kan ringa in vid behov. 

Som timvikarie stödjer du ordinarie pedagoger i arbete med undervisning och utbildning på finska i förskolan både inomhus och utomhus. Du ger stöd och har överblick över barns lekar samt ser till att plocka fram material till lek och utforskande. Du är med i rutiner/ vardagssituationer som måltider, vila, utvalda ute- och inneaktiviteter. Du håller i aktiviteter med en grupp barn utifrån anvisningar från ordinarie pedagoger.

Det här söker vi hos dig

Vi vill att du är kommunikativ, van att ta egna initiativ och har hög social kompetens. Du är engagerad, strukturerad och är ansvarstagande i ditt arbete. Du har lätt att samarbeta med andra samt att skapa relationer med barn och du är pedagogisk .

Dina kvalifikationer 

  • Gymnasieexamen eller motsvarande
  • Behärskar god finska och svenska 

Meriterande 

  • Barnskötarutbildning 
  • Tidigare arbete med barn

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 75-100% vid behov

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/35

Kontakt: Dalile Rostami
08-6068953

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-01-31

Sista ansökningsdag:
2024-03-03

Senast uppdaterad: 1 mars 2024