Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Arbetsterapeut till sommaren

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som vill ha nya utmaningar och delar vår bild av att aktiviteter är en del av den äldres vardag! I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med övriga yrkesprofessioner arbeta med den boende i fokus. För oss är det viktigt att individens behov sätts i centrum och detta genomsyrar vårt arbetssätt. Du motiverar och stödjer de boende till att bibehålla och utveckla sina förmågor samt handleder personal i rehabiliterande insatser. Du arbetar nära omvårdnadspersonalen och initierar och stöttar dem i att erbjuda en aktiv vardag för de äldre. Uppdraget omfattar även sedvanliga arbetsuppgifter som hjälpmedelsförskrivning och ADL-bedömning.

Du kommer att ingå i team med omvårdnadspersonal, gruppchef, sjuksköterska, fysioterapeut och andra arbetsterapeuter samt relevanta teamdeltagare utifrån sin respektive profession. Som arbetsterapeut kan du i hög grad styra hur du lägger upp din arbetsdag samt vara med och utveckla verksamheten.

Ditt arbete är förlagt på våra  vård- och omsorgsboenden i kommunen. 

Det här söker vi hos dig

  • Du är legitimerad arbetsterapeut, trygg i din yrkesroll och har tidigare erfarenhet från äldreomsorg. Dokumenterad specialistkompetens inom äldreomsorg, demens eller palliativ vård är meriterande.
  • Du tycker om att arbeta i team och är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete.
  • Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
  • Du har digital kompetens och ett intresse för att implementera nya lösningar.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till de boende, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Det här kan vi erbjuda dig

Som arbetsterapeut hos oss kommer du få arbeta med erfarna kollegor inom olika professioner. Du kommer att samverka med övriga kollegor i kommunen.

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag dagtid, ledigt röda dagar och klämdagar. Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset samt friskvård. 

Intervjuer kommer ske löpande, så ansök redan idag! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Timlön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 80- 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/131

Kontakt: Katarina Blocksjö
08-6065354

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-03-22

Sista ansökningsdag:
2024-04-22

Senast uppdaterad: 28 mars 2024