Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen 65+ till Eskilsparken på gratis Fredagsfys!

Fredagsfys före fredagsmys

Datum:
Tid:
Plats: Eskilsparken samling vid fontänen, Handen

I dessa tider är det extra viktigt att vi har något att se fram emot och ha kul
tillsammans. Självklart under säkra former och utomhus. Därför bjuder vi in dig som fyllt 65 år att komma till Eskilsparken på fredagar för att röra på dig, samt få ta del utav tips och idéer om hur du själv kan hålla igång din kropp för att få må så bra som möjligt under dessa knepiga tider.

 

Vi kommer att testa på allt ifrån traditionell gympa, styrketräning, cirkelträning, tipspromenader, rolig danskoreografi och även lite glittrande cheerleading. Det viktigaste är inte hur vi rör oss utan att vi rör oss och får skratta tillsammans. Passar självklart både man och kvinna och du kommer i sköna kläder som passar vädret.

Vi kommer även ta fram små inspirationsfilmer under våren som ni kommer få tillgång till, här bjuder vi på allt från korta rörelsepauser till färgglada inspirationskurser i hur du gör din egen smoothie, sockersmart fika och näringsriktigt mellis.


Efter varje fys så bjuder vi på ett enkelt sockersmart fredagsmys. Fredagsfys Sverige är en satsning som genomförs i samarbete med Riksförbundet Hälsofrämjandet och Haninge kommun där fokus ligger på att inspirera alla till ökad rörelse och en mer hälsosam livsstil och sundare sockerkonsumtion. Idag finns vi på många förskolor och skolor i kommunen, på vissa äldreboenden och för allmänheten.

Aktivitetstillfällen:

  • 12 februari kl. 10-11
  • 19 februari kl. 10-11
  • 26 februari kl. 10-11
  • 12 mars kl. 10-11
  • 19 mars kl. 10-11

    (uppehåll fredagen den 5 mars)
Evenemanget äger även rum:

Kontakt

Kontaktperson

Ideella föreningen Fredagsfys Sverige i samarebete med Haninge kommun och Riksförbundet hälsofrämjandet 

Senast uppdaterad: 9 februari 2021