Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sommarträning fotboll

Sommarträning öppet för alla tjejer födda 2010-2015, spelar ingen roll om man inte brukar spela fotboll, är från annan klubb etc.

Foto: Fredrik Modéen
Datum:
Tid:
Plats: Hanvedens IP, Prästgårdsängen 27, 137 42

Hej

Kul att du hittade hit.
Alla tjejer födda 2010 - 2015. Tisdag 18/6 kl. 18:00-19:30 drar vi i gång med sommarträningen. Tiden 19:30 är inte exakt utan kan fortsätta lite om alla (ink ledare vill)

Vill ni komma ner och hänga med oss, spela lite fotboll, öva på något trix ni länge velat öva på så har vi bollar, västar och plan.

Spelar ingen roll om du redan är med i ett annat lag/förening eller aldrig spelat fotboll innan. Målet är att ha kul och spela lite fotboll.

Nytt för i år är att vi skulle vilja skriva in er i laget.se. Det är inget tvång utan en önskan. Jag kommer plocka bort er sen utan det är bara för att få ett så kallat LOK-stöd från kommunen. Vill man inte eller inte kan sitt personnummer så kan man komma ändå.

Vill man redan nu kan man lägga in sig i laget. Gå på Huvudföreningen, bli medlem (lite konstig väg men man blir inte medlem), skriv in personummer och namn, klicka gå vidare, välj här nu Sommarträning som grupp klar.

Evenemanget äger även rum:

Kontakt

Kontaktperson

Fredrik Modéen, Västerhaninge IF 

Telefon

0732313692

Senast uppdaterad: 9 juli 2024