Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Dramat på KULturskolan

En ösig musikteaterföreställning för hela familjen!

Datum:
Tid:
Plats: Haninge kulturhus, Poseidons torg 8, Handen
I föreställningen ”Dramat på KULturskolan” följer vi två besökare som gör ett studiebesök på en kulturskola. De har höga förväntningar inför besöket och hoppas få möta ett gäng glada instrumentpedagoger som ska lära dem allt de kan om musik. Men besöket visar sig inte riktigt bli som förväntat. Istället möts de av en sur orkester där alla ligger i luven på varandra och stämningen är riktigt dålig. De två besökarna inser att det är upp till dem att lösa vad som har hänt - varför är det så dålig stämning och inte alls kul på KULturskolan? 

Haninge kulturskola bjuder på en gratis föreställning fylld av musik, teater, dans och cirkus. Utöver kännedom om kulturskolan, musik och instrument vill den också ge en tankeställare om hur lätt det kan bli missförstånd, hur man är en bra kompis, och vad man kan göra för att vända dålig stämning till någonting bra. 

Kontakt

Kontaktperson

Haninge kulturskola 

Telefon

072-248 66 95

Senast uppdaterad: 25 mars 2024