Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Allt du vill veta om EU-valet 9 juni!

Varför är valet till EU-parlamentet den 9 juni viktigt? Vilka frågor är aktuella och vem får egentligen rösta och hur går det till?

Pernilla Wredenfors reder ut begreppen och förmedlar kunskap om EU-frågor. Foto: Pressbild
Datum:
Tid:
Plats: Biblioteket i Jordbro, loungen, Hurtigs torg, Jordbro

Pernilla Wredenfors, reder ut begreppen och kan på ett lättfattligt sätt förmedla kunskap om EU-frågor. Passa på och lär dig mer om EU och hur det påverkar dig. Pernilla är statsvetare med bakgrund som bland annat utbildningsansvarig på Svenska institutet för europapolitiska studier och politisk sakkunnig i EU-parlamentet. Pernilla brinner för att på ett enkelt sätt förmedla komplicerade frågor så att alla förstår och budskapet når fram.

Program:
Kl 17.00 startar vi med musik med delar ur gruppen Svenskarna, Fikret Cesmeli och Vladimir Dikanski ger en kort konsert i loungen.

Vi bjuder på kaffe/te och kakor.

Kl 17.45 ca berättar EU-experten Pernilla Wredenfors om EU-valet som äger rum 9 juni. Publiken har möjlighet att ställa frågor till Pernilla. Fri entré!

Kontakt

Kontaktperson

Haninge kultur och Biblioteket i Jordbro/Haninge kommun 

Telefon

070-606 11 72

Senast uppdaterad: 12 april 2024