Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Samordnad avstängning av vatten i Årsta Havsbad

Samordnad avstängning av vatten erbjuds kostnadsfritt till fastighetsägare i Årsta Havsbad. Avstängningen utförs alltid vecka 42 och motsvarande påsläpp inför sommaren vecka 17.

Förutsättningarna för att kunna anmäla sig till den samordnade avstängningen är att VA-avdelningen kan stänga av vattnet vid tomtgräns efter egen planering och utan fastighetsägarens närvaro. Nedtagning och vinterförvaring av vattenmätare till en kostnad av 400 kr/år avser enbart de vattenmätare som placerats utanför bostadshuset och därmed är fria för tillträde. 

Avstängningar väster om Vår bostads väg sker tisdagen den 17/10 (rött område på kartan) och öster om Vår bostads väg onsdagen den 18/10 (grönt område på kartan).

Uppdelning av fastigheter samordnad vattenavstängning

Anmälan görs senast 2023-10-10 om du önskar få din vattenmätare nedtagen eller vattnet avstängt vid tomtgräns under dessa dagar. Detta gäller enbart för vattenmätare som är placerade utanför bostadshuset.

Observera att anmälningstiden för den samordnade avstängningen har löpt ut och det är inte längre möjligt att skicka in beställning för avstängning under dessa dagar.

Läs här för mer information om du vill beställa avstängning inför vintern: Avstängning och påsläpp av vattentillförsel

 

Senast uppdaterad: 11 oktober 2023