Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Aktuellt från HaningeHero

 • En ljusglimt i isoleringen

  28 maj 2020

  När Folkhälsomyndighetens restriktioner kring äldre infördes passade restaurang Golden Bistro i Haninge centrum på att erbjuda gratis lunch till äldre och behövande.

 • Haninges seniorer fick uppleva ljuv musik när blåsorkester besökte boenden

  28 april 2020

  Den 25 och 26 april fick boende på Haninges kommuns vård- och omsorgsboenden chansen att uppleva ljuv musik i vårsolen när blåsorkestern Södertörns Brass spelade för dem.

 • Innovativa medarbetare stöttar kollegor med skyddsutrustning

  27 april 2020

  Nyligen har social- och äldreförvaltningens medarbetare hittat nya vägar att fylla på förråden av skyddsförkläden med lång ärm. Något som är eftertraktat i kommunens verksamheter

 • - Vår personal är bäst!

  16 april 2020

  Hemtjänstpersonalen på kommunens social- och äldreförvaltning möter dagligen en av de största riskgrupperna, nämligen kommunens äldre invånare. Maria Persson, verksamhetschef på Handens hemtjänst, berättar hur personalen stöttar och lyfter varandra i den speciella situation vi alla befinner oss i.

 • Ta del av Haninges unika och härliga natur

  15 april 2020

  Haninge har helt fantastisk natur, vackra friluftsområden och massor av möjligheter till rörelse och aktiviteter utomhus.

 • Kemilärare tillverkar egen handsprit

  25 mars 2020

  Efterfrågan på handsprit är stor. För att inte förråden ska sina inom den kommunala omsorgen samlades kemilärarna på Fredrika Bremergymnasiet för att tillverka egen handsprit.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}