Statsministern besökte vård- och omsorgsboende i Haninge

Eva Ingermarsdotri, förvaltningschef äldreförvaltningen Haninge kommun och stadsminister Stefan Löfven på besök Hagagården i Vendelsö Fotograf: Mikael Högskoog

Statsminister Stefan Löfven, Lena Hallengren, nytillträdd barn-, äldre- och jämställdhetsminister och fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin besökte idag Hagagårdens vård- och omsorgsboende i Vendelsö. Hagagården drivs av Haninge kommun. Representerade Haninge kommun på plats gjorde Meeri Wasberg, kommunstyrelsens ordförande och Eva Ingemarsdotri, chef på kommunens äldreförvaltning.

Besöket inleddes med en rundtur och presentation av vård- och omsorgsboendet, där statsministern fick en inblick i Hagagårdens olika verksamheter. Stefan Löfven gick också runt och hälsade på personal och boende.

- Det var kul att få visa upp Hagagården för statsministern och den för oss högst ansvariga ministern. De var båda väldigt nyfikna på vår verksamhet och det kändes som de var nöjda med besöket, säger Eva Ingemarsdotri, förvaltningschef på äldreförvaltningen.

Efter besöket höll Stefan Löfven, Lena Hallengren och Tobias Baudin från Kommunal en pressträff för de medföljande journalisterna.

Kontakt för den här sidan: ksfkom@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 juni 2018