Dags att söka feriepraktik (kommunens sommarjobb)

Fotograf: Mostphotos

Nu är det dags att planera sommaren, du som vill ha sommarjobb behöver komma igång med letande och ansökningar. Kommunen erbjuder ett antal olika roliga typer av feriepraktik, kommunens sommarjobb och dessutom en möjlighet att prova på livet som entreprenör.

Mellan 5 februari och 4 mars kan du som är född år 2000 eller 2001 och skriven i Haninge kommun söka feriepraktik genom kommunen.

Läs mer och ansök här 

Du som är mellan 15 och 18 år och vill prova på att driva ett eget företag kan under fyra sommarveckor förverkliga en idé med hjälp av Rookie Startups.

Läs mer på rookiestartups.se

Kommunen och Arbetsförmedlingen anordnar även en rekryteringsmässa i kommunhuset på Rudsjöterrassen 2 i Handen den 15 februari kl. 15-18, dit kommer många Haninge-företag och kommunala förvaltningar för att söka personal, både fast och för sommarvikariat.

I en kommunannons i Mitt i Haninge har förra årets information smugit sig in. Rätt information är alltså att sökande ska vara födda 2000 eller 2001 och att rekryteringsmässan går av stapeln den 15 februari. Vi beklagar tryckfelet.

Kontakt för den här sidan: ksfkom@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 februari 2018