Tillhör du en riskgrupp och behöver hjälp med enklare vardagsärenden?

Foto: MostPhotos

Haninge kommun samarbetar med Frivilliga Resursgruppen (FRG) Haninge för att koordinera hjälpinsatser till personer i riskgrupperna för coronaviruset. Läs mer här om hur du kan få hjälp!

Du kan få hjälp med att:

  • Handla hem mat
  • Andra mindre ärenden
  • Få socialt stöd via telefon eller Skype
  • Andra online-aktiviteter

Jag vill ha hjälp

Du är välkommen att ringa kontaktpunkten alla dagar klockan 9.00-11.30 och 12.30-15.00. 

Telefon 08-606 96 50

Du kan också fylla i formuläret nedan, så kontaktar FRG dig.

Om du behöver hjälp eller vill hjälpa till är det viktigt att du följer Folk-hälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning.

Behöver du hjälp? Kontakta Frivilliga Resursgruppen
Godkänna personuppgifter

* Fältet är obligatoriskt.

Kommunens ansvar för hjälpinsatsen

Haninge kommun vill förtydliga att kommunen genom FRG endast samordnar hjälpen. Hjälpen ges av enskilda frivilliga. Detta innebär att både den som hjälper och den som tar emot hjälp gör det som privatperson och medmänniska och inte som anställda av kommunen. Kommunen ansvarar därför inte på vilket sätt hjälpinsatserna utförs.

Projektledare från Haninge kommun är Xerxes Fallah, Social- och äldreförvaltningen, 08-606 73 02

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Social- och äldreförvaltningen i Haninge kommun som samlar in de personuppgifter du skickar in med detta formulär. Det är FRG Haninge som hanterar de lämnade personuppgifterna. Insamlingen görs i syfte att kunna kontakta dig. Vi behandlar dina personuppgifter med stöd av att du samtycker. Dina personuppgifter sparas i 30 dagar eller efter att du har skickat in formuläret, sedan raderas de. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Dina rättigheter avseende personuppgifter

Om dina personuppgifter är felaktiga kan du begära rättelse hos Kommunen. Du har rätt att få ett personuppgiftsutdrag över de personuppgifter om dig som kommunen behandlar. Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att ta tillbaka samtycket. Du kan när som helst begära att dina personuppgifter raderas. 

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020