Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu kan du nominera till Haninge arkitekturpris 2023

Vilket nybyggt projekt vill du nominera till Haninge arkitekturpris i år? Ett projekt som du tycker blivit så bra och inspirerande att du tycker det ska ha en möjlighet att vinna Haninge arkitekturpris. Nominera idag och hjälp oss få fram årets finalister.

Illustration för Haninge arkitekturpris Foto: Haninge kommun

– Det byggs på många håll i kommunen och som mest intensivt i Vega. De senaste åren har det varit många byggstarter här och nu börjar nya hus skymta fram längs Vega allé och Gaffelseglet. Vegas egen karaktär är tydlig redan nu, och detta - att varje kommundel ska få bygga vidare på sin unika särprägel - är en viktig förutsättning när vi förtätar. Viktigt också när vi bygger nya hus, kvarter, platser och parker är att vi gör det med kvalitet. Haninge arkitekturpris är ett sätt att lyfta de projekt som vi tycker är riktigt bra och som skapar trivsel och stolthet, säger Andreas Paulson, stadsarkitekt Haninge kommun.

Fram till den 19 juni kan du nominera din favorit via nedan formulär eller på haninge.se/arkitekturpris

Utifrån de inkomna nomineringarna utser en jury tre bidrag där allmänheten har möjlighet att rösta. Röstning sker under september och oktober månad och den slutliga vinnaren koras i november.

Nominera till Haninge arkitekturpris
Välj kategori Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt

* Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i för att din nominering ska skickas iväg. Du har gjort rätt när du omdirigeras till en tacksida efter att du har skickat iväg din nominering

Läs mer om Haninge arkitekturpris

Senast uppdaterad: 9 maj 2023