Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jordbro håller öppet i sommar

Jordbro håller öppet för dig som är hemma i sommar! Haninge kommun gör en särskild satsning på aktiviteter och öppna verksamheter i sommar – för ett tryggt och trivsamt Jordbro.

Collage med fotboll, Acrobuffs, Jordbroskylt och Panetoz.

Extra fokus ligger på aktiviteter för barn, unga och familjer.

Öppna verksamheter

Jordbro parklek

Bemannad utelek för familjer och barn 0–12 år. Här finns till exempel klätterställningar, studsmattor, parkourbana, grillhus och möjlighet att köpa fika.

Höglundabadet

Utomhusbad med simbassäng, mellanbassäng och plaskpool för de minsta.

Fritidsgården Ung 137

Aktiviteter och häng för unga i åldern 12–15 år tillsammans med kommunens utbildade fritidsledare.

Trainstation

Mötesplats för digitalt skapande för unga i åldern 10–19. Testa allt från digital design och AI till att bygga appar eller programmera robotar.

Jordbro bibliotek

Med den populära lekutställningen Emil, där du besöker ett Katthult i miniatyr.

Tillsammans med idrottsföreningarna

Haninge kommun ger lovmedel till föreningar så att de kan arrangera aktiviteter för Haninges unga under sommaren. I Jordbro blir det både basket med KFUM Haga, racketsporter med Västerhaninge racket och idrottsklubb och fotboll med IFK Haninge.

Du hittar alla aktiviteter i webbkalendariet

Parkteatern och vattenkrig

Den 13 augusti kommer Parkteatern till Höglundaparken med föreställningen Waterbombs – en galen vattenbombgladiatorshow. Efter föreställningen har vi snällvattenkrig för alla som vill vara med.

Läs mer om föreställningen Waterbombs

Fullt ös på Jordbrofestivalen

Den 19 augusti rundar vi av sommaren med Jordbrofestivalen. Festivalen arrangeras av Panetoz, Freezone och flera lokala föreningar med stöd av Haninge kommun.

Läs mer om Jordbrofestivalen

Senast uppdaterad: 22 juni 2023