Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Seniorfestivalen - festivalen för dig som är 65+

Just nu är planerna i full gång för Haninges första seniorfestival - boka in torsdagen den 19 maj redan nu! Vi ses på Poseidons torg i Handen för att njuta av en fullspäckad dag med kulturupplevelser och roliga aktiviteter.

Folk som samlats på Poseidons torg utanför Kulturhuset i Handen Foto: Olof Holdar

Seniorfestivalen kommer bjuda på aktiviteter, matprovning, föreläsningar, musikupplevelser och information för dig som är senior i kommunen. Festivalen ersätter den tidigare Äldremässan, som senast anordnades 2019.

- Det är så roligt att vi äntligen kan planera för att genomföra den här dagen, säger Siw Lidestål, social- och äldredirektör på kommunen.

Hela programmet släpper vi i vår men redan nu kan vi utlova en härlig blandning av välkända artister, spännande föreläsare och roliga aktiviteter. Dessutom bjuder vi på matnyttig information från kommunen och pensionärsföreningarna, där vi berättar vad du som senior kan få hjälp med för att göra din vardag ännu bättre.

- Seniorfestivalen blir mer upplevelsebaserad än tidigare och vi kommer bjuda på en riktig festdag med ett varierat utbud av artister och kulturinslag. Utan att säga för mycket om programmet så kommer det att svänga rejält och det kommer att finnas något för alla, säger Sanna Rantamäki, projektledare på social- och äldreförvaltningen. 

Festivalen har fritt inträde och är öppen för alla. Äntligen får vi njuta av det goda livet tillsammans igen! 

När: Torsdag den 19 maj kl. 11-17  
Var: Poseidons torg i Handen  

Läs mer om Seniorfestivalen 

Senast uppdaterad: 11 mars 2022