Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ny möjlighet till gratis sommarsimskola i Haninge

Under sommaren har många barn fått lära sig om hur man är säker i och nära vatten i Haninge kommuns gratis sommarsimskolor, Simsalabim sommarsim. Nu släpper vi fler simskolegrupper och öppnar anmälan på nytt.

Flicka i pool ser glad ut.

I sommar erbjuder Haninge kommun gratis simskola för barn och unga mellan 6–17 år. I Simsalabim sommarsim får barnet ökad vattenvana, lära sig bad- och båtvett och hur man är säker i och nära vatten. Nu släpps fler platser till simskolan!

De nysläppta simskolegrupperna kommer att hållas i Höglundabadet och i Torvalla simhall. Det är gratis att delta men föranmälan krävs.

En sommarsimskoleperiod består av: 

  • 10 tillfällen, 30 minuter per tillfälle (måndag-fredag under två veckor).
  • Max 12 barn i varje grupp, med två simlärare per grupp.
  • Välj en grupp som passar ditt barn utifrån nivå och ålder: 6-12 år eller 13-17 år. 

Anmälan är öppen nu

Det är gratis att delta i Simsalabim sommarsim, men föranmälan krävs. Anmäl ditt barn genom vårt bokningssystem Rbok. I Rbok hittar du också vilka kursmål som gäller för de olika nivåerna, så att du kan boka ditt barn på den nivå som passar bäst. 

Du hittar bokningssystemet Rbok här.

Senast uppdaterad: 19 juli 2022