Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du delta i ett Jobbspår inom äldreomsorgen eller restaurangbranschen?

Under våren erbjuder Haninge kommun en unik möjlighet att delta i lokala Jobbspår inom äldreomsorgen eller restaurangbranschen. Jobbspåren är en möjlighet för dig som är arbetslös att utbilda dig och praktisera på ett företag där du sedan kan få en anställning.

En glad barista med mörkt hår uppsatt i hästsvans häller mjölk i en kaffekopp. Foto: Mostphotos

Lokala jobbspår är en väg in i arbetslivet för dig som är arbetssökande och bosatt i Haninge kommun. När du deltar i ett Jobbspår får du lära dig yrket på ett lokalt företag med målet att sedan få en anställning.

Just nu söker vi dig som vill arbeta inom vård och omsorg eller restaurangbranschen. För att ansöka lämnar du in ett CV och ett personligt brev. 

Följande Jobbspår är öppna för ansökan:

Haninge kommun söker dig som vill arbeta som vårdbiträde inom äldreomsorg och hemtjänst

Här får du möjligheten att lära dig omsorgsarbetet på en 42 veckors yrkesutbildning och arbetsplatsförlagt lärande (praktik) inom Haninge kommun. Sista ansökningsdag är den 15 februari.

Urban Deli och Foodle söker dig som är intresserad av mat, dryck och service 

Här får du möjligheten att delta i upp till 25 veckors utbildning kombinerad med arbetsplatsförlagt lärande (praktik) i ett av Urban Delis eller Foodles kök i Stockholm. Du får grundläggande kunskaper som kockbiträde och anställning som ett första steg på karriärstegen inom restaurangbranschen. Sista ansökningsdag är den 18 februari.

Läs mer och ansök till våra lokala jobbspår.

Senast uppdaterad: 9 februari 2022