Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ställ frågor till utbildningsförvaltningen och förtroendevalda politiker

Nu vill höra mer om vad du vill veta om utbildning i Haninge kommun. Den 7 december håller utbildningsförvaltningen i den årliga skoldialogen på kulturhuset i Handen på Poseidons torg 8. Det är en aktivitet som utbildningsförvaltningen driver tillsammans med de förtroendevalda politikerna i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden och grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, för att få tillfälle att träffa och höra mer om medborgares olika frågor som rör barn och ungas skolgång och utbildningsfrågor i kommunen.

Fem barn i grundskolan står vid tavlan och tittar in i kameran. De ser glada ut. Skoldialog i Haninge kommun Foto: Olof Holdar

Inför årets skoldialog, den 7 december på kulturhuset i Haninge, vill vi höra mer om vad det är för typ av frågor du som vårdnadshavare och allmänt intresserad av skol- och utbildningsfrågor har till både utbildningsförvaltningen och de förtroendevalda i respektive nämnd som ansvarar för skola och utbildning – grund- och förskolenämnden och gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden. Därför går vi nu ut med en kortare enkät med några frågor kring skola och utbildning. Svaren kommer sedan ligga som underlag för skoldialogen och den fysiska träffen den 7 december, för att tjänstemän och de förtroendevalda på bästa sätt ska kunna möta förväntningarna av träffen. Mer information om tid och plats för skoldialogen kommunicerar närmre inpå träffen.

Här hittar du enkäten om skoldialogen.
Enkäten ligger uppe mellan den 25 november och ungefär en vecka fram och vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att svara på frågorna i undersökningen som tar runt fem minuter att besvara. Du svarar som anonym och svaren används i arbetet och förberedelser med skoldialogen.

Om skoldialog i Haninge kommun

Framgångsrik skolutveckling bygger på systematiskt kvalitetsarbete, engagemang och dialog. Genom skoldialogen får vi möjlighet att lyssna till synpunkter från vårdnadshavare, intresseorganisationer, skolpersonal, politiker, tjänstemän och andra som är intresserade av skolutvecklingsfrågor.

Här kan du läsa mer om utbildningsförvaltningen i Haninge kommun och hur organisationen ser ut. 
Och är du nyfiken på de två nämnderna gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden och grund- och förskolenämnden och vilka som sitter representerade så finner du förteckningarna här. 

Senast uppdaterad: 30 november 2021