Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Hagagården

Ett vackert och naturnära boende i historiska Vendelsö.

Hagagårdens äldreboende består av 4 hus varav 3 sattelithus. Nypongården, Rosengården och Syrengården. Vi har två avdelningar med somatisk inriktning och övriga demens. Vi har även korttidsplatser på två avdelningar med inriktning demens. Vi har avlastningslägenheter på alla avdelningar

I sattelithusen har alla lägenheter egen balkong eller uteplats som man själv sköter om. I höghuset finns stora balkonger till varje avdelning.

Vi har dessutom väl tilltagna uteplatser och en innergård som vi skapar miljöer i utifrån ”Sinnenas Trädgård”. VI hjälps åt att sköta trädgårdarna och har drivbänkar som vi odlar i.

Vi samarbetar mycket med kyrkan och barnomsorgen och skapar aktiviteter tillsammans. Gemensamma aktiviteter hålls varje vecka och kan vara allt från gymnastik till tv-spel.

På Hagagården finns en stor samlingssal som används för aktiviteter och högtider. Katten Tusse som bor på en avdelning hjälper till att sprida glädje och välbefinnande.

Publicerad av kontakt@tornberget.se
Senast uppdaterad 2012-09-17

Kontakt

Besöks- och postadress
Skomakarvägen 15
136 70  Haninge

Ursula Grönroos
Enhetschef, Nypongården och Rosengården
08-606 89 94
ursula.gronroos@haninge.se

Katarina Blocksjö
Enhetschef, Syrengården, Gläntan och Ängen
08-606 89 82
katarina.blocksjo@haninge.se

Gläntan
Nypongården A och B
Rosengården A och B
Syréngården A och B
Ängen

 


Äldre direkt 08-606 76 00
aldreforvaltningen@haninge.se

Kontakt med tjänstemän

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.