Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Hagagården

Ett vackert och naturnära boende i historiska Vendelsö.

Hagagårdens äldreboende består av tre hus. Vi har en avdelning med demensinriktning, två avdelningar med somatisk inriktning. Vi har avlastningslägenheter på alla avdelningar.

I tre av våra hus har alla lägenheter egen balkong eller uteplats som man själv sköter om. Vi har dessutom väl tilltagna uteplatser och en innergård som vi skapar miljöer utifrån ”Sinnenas Trädgård”. Vi hjälps alla åt att sköta trädgårdarna och har drivbänkar som vi odlar i.

Vi samarbetar mycket med kyrkan och barnomsorgen och skapar aktiviteter tillsammans. Gemensamma aktiviteter hålls varje vecka och kan vara allt från gymnastik till tv-spel. På Hagagården finns en stor samlingssal som används för högtider och aktiviteter. Katten Tusse som bor på en avdelning hjälper till att sprida glädje och välbefinnande.

Publicerad av kontakt@tornberget.se
Senast uppdaterad 2012-09-17

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.