Fredrika Bremergymnasierna – logga
First class Fredrika.se VKlass         Haninge kommuns logga
Lämna din synpunkt / klagomål  

                  

TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Handboll

Vi erbjuder handboll för dig som vill utvecklas som handbollsspelare under dina gymnasieår. Handbollsakademin är en lokal idrottsutbildning där vi fokuserar på din individuella utveckling, något som är svårt under kvällsträningar då lagträningen är i fokus.

 

Handbollsakademin har funnits på Fredrika Bremergymnasiet sedan 2009 och har bland annat fostrat spelare för damernas elitserie. Fatous Kucukyildiz gick direkt till elitserien från Handbollsakademin på Fredrika Bremerskolan.

 

I dagsläget tränar 21 stycken tjejer och 10 stycken killar på Handbollsakademin. Vi har några spelare som i dag tränar i stadslag men oavsett nivå är du välkommen att söka till oss.

Vill du gå på vår Handbollsakademi ska du fylla i och lämna in en ansökan (klicka på länken till höger) till Carina Sundin. 


Du söker ett program av de 15 stycken som Fredrika Bremerskolan erbjuder samtidigt tränar du Handboll på ditt individuella val.

 

Under år ett och år två läser du Idrott och hälsa 1, specialisering och Idrott och hälsa 2, specialisering på 100 poäng vardera.

År tre finns möjlighet att läsa utökad studiekurs Träningslära 1 100 poäng.

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om vår verksamhet?


Publicerad av merika@haninge.se
Senast uppdaterad 2014-10-21

Ansökan

Klicka här för att ansöka

 

Ansök här.

 

Kontakt

Matti Berenett
Huvudtränare
etberenett@hotmail.com


Fredrika Bremergymnasierna

Björn-Olof Söderholm
Ansvarig Idrottsakademierna
bjorn-olof.soderholm@haninge.se
08-606 77 76

Gunilla R Melin
Ansvarig rektor
g.melin@haninge.se
08-606 77 75

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.