Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Föräldrar och vuxna

Foto: Bodil Johansson, bildarkivet.se

Socialförvaltningen ger stöd till familjer med barn (0-20 år). Vi har öppna verksamheter för dig som vill utvecklas som förälder. Vi ger även stöd till barn och familjer för att främja goda uppväxt- och levnadsförhållanden.

Socialförvaltningen ger också stöd och hjälp till barn som missbrukar droger eller alkohol eller har annat riskbeteende. Förvaltningen kan också förmedla kontakt med andra aktörer. På socialförvaltningen arbetar socialsekreterare som har gedigen kunskap och lång erfarenhet av psykosocialt arbete bland barn och familjer.


Publicerad av socialforvaltningen@haninge.se
Senast uppdaterad 2015-03-25

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.