Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Grundskola

Glad tjej som sitter i bänken och håller i en grön penna.

Val av skola

I Haninge kommun kan du välja förskola och skola för ditt barn. Val av kommunal skola sker i januari till februari varje år.

När det gäller fristående skolor så vänder du dig direkt till dem för att få veta hur och när du ansöker. Du gör ett aktivt val till förskoleklass via e-tjänsten nedan.


E-tjänst för skola

Logga in till e-tjänsten för grundskolan.

Håll dig informerad och kontakta och skola via kommunens e-tjänst.

Du behöver ett föräldrakonto
Om du inte har fått ditt föräldrakonto när barnet börjat i förskola, kommunal grundskola eller gymnasiet ansöker du här.


Ny hemsida jämför landets skolor

På grundskolekvalite.se kan du enkelt jämföra landets grundskolor, kvalitetsmåtten utgår från nationella prov och betyg. Webbplatsen gör det enklare för både föräldrar och elever att få tydlig information inför valet av grundskola.

Grundskolekvalitet.se är ett samarbete mellan Friskolornas riksförbund, Sveriges Kommuner och Landsting och Svenskt Näringsliv.

Här hittar du grundskolekvalite.se

Publicerad av info@haninge.se
Senast uppdaterad 2015-02-11

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.