Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Välkommen till våra e-tjänster för skola och barnomsorg

Händer som skriver på ett tangentbord

I Haninge kommun finns det två olika e-tjänster för skola och barnomsorg. I den ena tjänsten som kallas E-tjänst barnomsorg kan du sköta dina ärenden gällande förskola och fritidshem. I E-tjänst skola (Den öppna skolan) kan du sköta skolärenden. Du hittar inloggningen till de två olika tjänsterna via länkarna i vänstermenyn.

Observera att du alltså måste använda rätt e-tjänst för att sköta olika ärenden. Du kan till exempel inte sköta dina ärenden för fritidshem i samma tjänst som skolan.

Hur loggar jag in?
Du kan logga in i E-tjänst barnomsorg och E-tjänst skola på två sätt. Antingen via E-Iegitimation eller med SMS. För att kunna använda sms-inloggning behöver du först ett föräldrakonto. Se mer information via länkarna i menyn till vänster.

Hur skaffar jag ett föräldrakonto?
Har du inte fått ditt konto när barnet börjat i förskola, kommunal grundskola eller gymnasiet ansöker du via länken ”Ansök om föräldrakonto” till höger.

Publicerad av barnochutbildning@haninge.se
Senast uppdaterad 2014-04-16

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.