Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Inloggning

Haninge kommun inför fler e-tjänster och det måste vara säkert att använda sig av dessa tjänster. Det räcker inte längre med användarnamn och lösenord för att kunna logga in och använda sig av en e-tjänst där personuppgifter finns registrerade.

Säker inloggning är ett krav från Datainspektionen. Systemet med säker inloggning via e-legitimation är både enkelt, säkert och beprövat. Det är samma lösning som används av till exempel banker, Skatteverket och Försäkringskassan. En e-legitimation laddar man enkelt ned från Internet, om man har Internetbank.


 

Här kan du logga in till:
 
Logga för den öppna skolan
Information och enkel inloggning

Lathund för SMS-inloggning (Den öppna skolan)
Svenska flaggan Spanska flaggan Engelska flaggan Arabiska förbundets flagga
Rysslands flagga Somalias flagga Turkiets flagga Polens flagga
  Den öppna skolan
BankID och Nordea
Telia
BankID och Nordea (för dig på Centrumvux)
Telia e-legitimation (för dig på Centrumvux)
SMS-inloggning 

 

 

 

Teknisk support

    Lathund för hur du loggar in
Personuppgifter

Vid handläggningen av ditt ärende registreras och behandlas dina uppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Dina inlämnade uppgifter är en allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen om inte sekretess enligt sekretesslagen gäller.

Om du inte har ett fullständigt personnummer, ett så kallat samordningsnummer eller har skyddade personuppgifter ska du inte göra ansökningar via dessa e-tjänster.

Personuppgiftslagen (PuL)
Datainspektionens hemsida
Testa din E-legitimation

Testa här om din e-legitimation fungerar.

Nordea
SEB eller Telia
BankID

(Danske bank/Östgöta Enskilda Bank, Swedbank, Handelsbanken, Ikanobanken, Länsförsäkringar Bank, Skandiabanken, Sparbanken Finn eller Sparbanken Gripen)

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.