Länk till startsidan
TRANSLATE
Translate this page

Please select your language of choice in the list below.
You can close this dialog by clicking the "x" in the upper right corner.


Haninge bibliotek

Bibltioteket i HandenDet finns sex bibliotek i Haninge; Brandbergen, Handen, Jordbro, Ornö och Västerhaninge samt bokbussen. Vårt sjunde bibliotek, på webben, har öppet dygnet runt.

Här finns internetanslutna datorer för informationssökning och läs- och studieplatser för den som vill plugga. Här finns skön- och facklitteratur på många språk, ljudböcker, databaser, tidskrifter, dagstidningar med mera.

Vår kunniga personal hjälper dig hitta det du söker och stöttar dig som är ovan vid ny teknik och nya medier.

På bibliotek.haninge.se kan du söka efter böcker och andra medier, låna e-böcker och ladda ner musik. Här kan du också göra reservationer, låna om,  se våra öppettider och mycket mer.

bibliotek.haninge.se

Haninge kommun, 136 81 Haninge. Besöksadress: Rudsjöterrassen 2, Telefon 08-606 70 00, Fax 08-606 89 10, haningekommun@haninge.se  Till intranätet


Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.

Stäng

Du använder en webbläsare som den här webbplatsen inte stödjer helt. Det kan därför hända att någon funktion på webbplatsen inte kommer att fungera som den ska.